VACO-Erkend. Dan zit je goed.

Hoe herken je de VACO-bandenspecialist?

De VACO-erkende bandenspecialist herken je aan het bord VACO Erkend aan de voorgevel. Dit keurmerk betekent dat je je auto in handen geeft van een betrouwbaar bedrijf, met ervaren en goed opgeleide medewerkers. Een bedrijf dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Deze eisen zijn vastgesteld door VACO, de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland. Ruim 300 bedrijven met meer dan 720 vestigingen in de Nederlandse banden- en wielenbranche zijn bij VACO aangesloten.

Service en persoonlijk advies

De VACO-bandenspecialist neemt de tijd voor zijn klanten. Wat voor auto heb je, hoeveel kilometers rijd je per jaar, wat is je rijstijl? En niet te vergeten: wat vind je zelf belangrijk? Het VACO-bandenservicebedrijf combineert jouw informatie en wensen met zijn eigen kennis, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw nieuwe banden ook technisch gezien de juiste keuze zijn. Denk bijvoorbeeld aan voldoende draagvermogen.

Uitlijnen als specialisme

Uitlijnen is nodig als je banden ongelijkmatig slijten of als je auto naar één kant trekt. Uitlijnen is een specialisme, dat vraagt om vakkennis en hightech apparatuur. Dat heeft het VACO-bandenservicebedrijf uiteraard in huis.

Meer dan alleen banden

VACO-bandenspecialisten verkopen, balanceren, monteren en onderhouden niet alleen banden en wielen, maar zijn ook gespecialiseerd in het onderstel van de auto. Dus ook voor uitlijnen, remmen en schokdempers kun je bij de VACO-bandenspecialist terecht.

Waar vind ik de VACO-bandenspecialist

VACO-bandenspecialisten zitten in heel Nederland. Met deze dealerlocator vind je er makkelijk een in de buurt.

De VACO-bandenspecialist geeft persoonlijk advies

Veel VACO-bandenspecialisten hebben autodealers als klant

VACO-bandenspecialisten investeren in opleidingen van hun medewerkers en in werkplaatsapparatuur. Autodealers en andere garagebedrijven weten dat. Veel van deze bedrijven besteden ‘lastige’ klussen aan banden, wielen en het onderstel, inclusief uitlijnen, uit aan een VACO-bandenspecialist bij hen in de buurt.

BandVeilig